Skip to main content
ArticoleCartea vieții conștiente

PERMITERE – WORKSHOP MANDALE #3 – MAR 2020

By mai 24, 2020octombrie 6th, 2021No Comments

Updated: Oct 8, 2020

„Imaginează-ți un iaz. Vrem să privim partea de jos din adâncul lui pentru a afla ce este acolo. Luăm un băț și încercăm să scoatem frunzele putrezite, crenguțele, pietricele și masa sedimentelor indescriptibile care acoperă fundul. Ce se întâmplă? Toate materialele vechi și putrezite se ridică la suprafață și fac ca apa să fie și mai opacă. Ce poți să faci?! Amintiți-vă că totul este bine în întreaga Creație. Că „Eu Sunt Ceea ce Sunt”. Nu este nevoie să revitalizăm sentimentele, experiențele, tiparele și piedicile din trecut. Respiră! Permite! Acceptă că trecutul este trecut și fiecare dintre noi acum este precum o rață sau, dacă preferați ceva similar dar mai „nobil”, o lebădă care înoată pe luciul apei mohorâte,iar apa cade sau se așează ca niște perle pe penele ei, atunci când ne ridicăm deasupra tuturor acestora și zburăm în înaltul cerului senin.” – Wulfing von Rohr – Insights on allowing

PERMITEREA este unul din principalele și cele mai eficiente instrumente ale Noii Conștiințe și Noii Energii. Permiterea înseamă transcederea perspectivei umane limitate și Deschiderea totală și completă către noi înșine și tot ceea ce noi suntem (fiecare dintre noi în parte, exact așa cum suntem…). Aceasta se bazează pe Acceptare, Încredere, Iubire de Sine și înseamnă abandonarea noastră (totală și necondiționată) în brațele Divinității noastre, conștiinței Eu Sunt și Maestrului nostru interior; micul uman nefiind capabil să cuprindă și să „gestioneze”, de unul singur, întreaga noastră existență uman – divin – universală.

Am stat mult pe gânduri ce și cât să scriu, aici și acum, în aceste timpuri de totală și radicală transformare la nivel planetar, pentru a putea fi înțeleasă și a veni în întâmpinarea experiențelor fiecăruia dintre noi, fără a forța și mai mult limitele și sensibilitățile celor dragi, puse la încercare din plin în această perioadă. Aș vrea să pot spune că tot ceea ce se întâmplă în jurul meu, îmi este indiferent, fiind în totală Acceptare și Compasiune față de tot și toate… totodată, aș vrea să pot spune că toată această nebunie mi se pare complet exagerată și fără un temei real sau vreun pericol la adresa întregii specii umane. Adevărul este că nu pot afirma nici una nici alta, situându-mă undeva la mijloc, între cele două extreme… Permiterea are, adesea, acest efect de a nu mai ști, cu certitudine, unde, cum și cine ești, din perspectiva lumii exterioare în care te afli, dar claritatea totală a ceea ce și cine ești cu adevarat, dincolo de toate condiționările și eticetările sociale, specific umane.

Adevărul este că, dincolo de toate panicile oficiale, teoriile conspiraționiste sau efuziunile spiritual publicitare, timpurile pe care le trăim – multumită unui mic și „insignifiant” microorganism numit CORONAvirus – care vine ca o încoronare a tututor celor de până acum – umanitatea este pusă, în sfârșit, în fața propriei sale realități, să se privească în oglindă și să recunoască unde, cine, ce și cum a ajuns să fie, cu adevărat… E drept, Claritatea Dragonului este, la început, mereu tulburătoare, dureroasă și mistuitoare, dar atât de necesară pentru a face curățenie și a ne elibera de tot balastul pe care l-am adunat cu, în și pe noi de atât de multă vreme… pentru a face loc Noului și adevăratei esențe a fiecăruia dintre noi, a planetei care pare să își revendice locul și rostul de drept și a existenței noastre ca Ființe superioare și cu Conștiință (de prea mult timp uitată), create „după Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu”.

A sosit momentul în care nu ne mai putem ascunde după măștile obișnuite, convingeri (limitative), condiționări sau limitări umane, a sosit „judecata de apoi” a tot ceea ce am ales să experimentăm pănă acum, dincoace de vălul iluziei și uitării, pentru a ne putea integra, în sfârșit, toate aspectele umane limitative și a ne Permite, până la urmă, să trecem dincolo de acel văl al ignoranței pentru a ne întoarce la natura și esența noastră Divină. A sosit timpul pentru a ne asuma cu responsabilitate și deplină conștiință rolul și rostul de drept pe care îl avem pe acest Pământ, acela de ființe suverane, conștiente, uman-divine, capabile și deplin responsabile de întreaga Creație, care a fost concepută astfel de și pentru noi pentru a ajunge Aici și Acum, mai reali, mai conștienți, mai iubitori, mai înțelepți și mai bogați cu toate experiențele umane pe care le-am acumulat în noi de la începuturile Creației și până în prezent.

Permiterea înseamnă ajungerea la capăt cu nevoia de a ne îndoi de noi înșine, cu nevoia de a ne tot testa la infinit, cu nevoia de a controla totul și A Face lucrurile să funcționeze. PERMITEREA este complementara Controlului care a dominat lumea până de curând (în prezent, trăindu-și ultimele zvârcoliri sub testul realității care dovedește, o dată în plus, îneficiența sa și imposibilitatea Controlului de a cuprinde Infinitul care este, eminamente, Calitativ).

Și dacă nevoia obsesivă de Control era născută din Frică, din nevoia de siguranță (care ne lipsea), din nevoia de a înțelege și a impune anumite tipare sau algoritmi de funcționare (limitate la puterea de percepție și gândire umană), din dorința de putere și egotica nevoie de recunoaștere din partea celorlalți…

PERMITEREA înseamnă Acceptarea lucrurilor exact așa cum sunt – pentru a putea transcede dualitatea și a pătrunde în dimensiunea integralității și Unității generatoare de viață și de orice noi Creații ne-am putea dori; înseamnă încredere și conștiința faptului că Acasă (în interiorul nostru – casa sufletului nostru) suntem mereu în siguranță, dincolo de trup – spațiu – timp; înseamnă înlocuirea algoritmilor limitativi umani cu algoritmul universal al Divinului din noi, care ne conduce întotdeuna pe Calea cea dreaptă, cea mai potrivită pentru noi – chiar dacă, uneori, în dezacord cu alegerile și preferințele noastre umane, de moment; înseamnă asumarea suveranității noastre și Iubirea de Sine care ne arată că tot ceea ce este in interior se manifestă în exterior, iar tot ceea ce este în exteriorul nostru este, de fapt, doar o proiecție a tot ceea ce este, de fapt, în interiorul nostru.

Permiterea ne aduce, în viața de zi cu zi, manifestarea și integrarea Grației divine – care înseamnă permiterea energiilor să ne servească cu ușurință și abundență; Bucuria de a trăi, de a experimenta și de A FI aici și acum, în aceste timpuri unice și fabuloase; integrarea Maestrului interior – care ne aduce înțelepciunea, prin distilarea tuturor experiențelor umane; manifestarea și integrarea Dragonului nostru interior – care ne aduce claritatea și capacitatea de a trăi în Adevăr și asumare; manifestarea liberă și necondiționată a Divinității din noi și conștiința Eu Sunt – fără de care nimeni și nimic nu ar putea exista vreodată (cel puțin, în dimensiunea materială și tridimensională a existenței noastre umane, precum și în întreaga Creație)…

A sosit momentul să PERMITEȚI eliberarea vechilor tipare, fricilor și limitărilor umane; PERMITEȚI ca energiile să vă servească, Viața să vă răsfețe, problemele să se rezolve (ca) de la sine, toate lucrurile să se așeze pentru voi – ușor și simplu – așa cum este cel mai potrivit pentru fiecare și totodată ca Divinitatea voastră să preia controlul existenței voastre, astfel încât întreaga experiență uman – divină de Aici și Acum să se manifeste și să se desfășoare în acord cu planul vostru divin și menirea Universală.

PERMITEȚI să explorăm împreună această temă și să descoperim cum este posibil ca PERMITEREA să se manifeste deplin și cu împlinire în viața voastră acum și mereu de acum înainte. PERMITEȚI ca propria voastră Lumină să radieze peste întreaga Lume, iluminându-vă potențialele proprii infinite, precum și potențialele celor din jurul nostru, astfel încât să începem să trăim în Rezonanță, Echilibru, Sustenabilitate, Sănătate și Bucurie pe Noul Pâmânt care se (re)naște, în prezent, chiar în fața ochilor noștri.

Pentru că poți, vrei și meriți!…

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close