Istoric

Probabil că ai mai auzit undeva, cândva această expresie: „Nu contează ceea ce crezi, ci ceea ce permiți.” Știu, și eu am înțeles mai târziu semnificația.

În spatele MerlinArt se află o experiență de viață, multă pasiune și soluțiile pe care eu le-am decoperit, învățat și aplicat practic. Și funcționează.

Bună! ☺ Sunt Iulia Ioana Huiduc Manolescu, o exploratoare convinsă, un om liber, o femeie pasională, o soție și o mamă devotată, un profesionist în continuă evoluție și perfecționare…

Cred că toate aceste roluri m-au obligat să trăiesc multe din experiențele pe care le ai și tu acum, cel ce citești. M-au pus în situații din care a trebuit să găsesc soluțiile cele mai bune și mai eficiente. M-au ajutat să cresc, să mă formez și să evoluez, pentru a ajunge în postura aceasta și în rolul de Merlin al timpurilor noastre, capabil și dornic să împărtășească din experiența și formulele sale „magice” cu cei ce își doresc și sunt pregătiți pentru o astfel de experiență….

Îți propun să ne cunoaștem. Eu îți povestesc despre pasiunea mea și cum am creat MerlinArt.

Prima pasiune, fotografia.

Prin fotografie am descoperit cea mai subtilă, directă și expresivă formă de-a mă explora și exprima pe mine.

Întâi trebuie să știi că dintotdeuna am fost atrasă de artă, imagine, frumos… Prima mea pasiune a fost fotografia – artă, a cărei semnificație Photo (lumină) + Graphia (desenare, scriere) = A scrie cu Lumină… de-abia acum o înțeleg deplin.

Prin fotografie am descoperit cea mai subtilă, directă și expresivă formă de-a mă explora și exprima pe mine. Totodată, am descoperit modul în care să pot decupa o felie de realitate și, trecând-o prin filtrul conștiinței mele, să o suspend în eternitate împreună cu semnificațiile, emoțiile, senzațiile, sentimentele și poveștile din spatele ei…

Și, dragă prieten/ă, pe atunci încă nu știam că asta înseamnă viața conștientă, și trăirea în Aici și Acum cu tot ceea ce ești, exact așa cum ești, cu adevărat. Prin creațiile mele, am căutat întotdeauna esența lucrurilor, substraturile ascunse ale vizibilului, semnificația formelor, culorilor, subiectelor… în locul formelor fără fond.

A doua pasiune, filmul.

Am ajuns să descopăr noi și noi valențe, aspecte, semnificații și mai ales moduri de valorificare ale acestora în viața mea, inițial, și ulterior și în viețile altora.

Când am crescut și am evoluat, fiind pregătită să insuflu mișcare și viață creațiilor mele, m-am îndreptat către imaginea de film. Acolo, timp de 5 ani, am studiat cu și mai multă pasiune și dedicație imaginea, decupajele, mișcările, tehnica și, mai cu seamă, eclairage-ul (iluminarea… imaginii de film) pe care, într-un fel, pot spune că le folosesc cu mare bucurie și aplicabilitate, în continuare, în activitatea mea actuală menită să aducă Lumină în viețile oamenilor și să ilumineze cele mai înalte potențiale ale acestora.

Explorând imaginea, lumina, formele și culorile din toate perspectivele și dimensiunile posibile, plus experimentând în mod practic foarte mult în aceste domenii subtil legate între ele, respectiv planurile minte – trup – suflet – știință – tehnică – artă… am ajuns să descopăr noi și noi valențe, aspecte, semnificații și mai ales moduri de valorificare ale acestora în viața mea, inițial, și ulterior și în viețile altora. Toate descoperirile mele se aflau dincolo de valoare și beneficiul direct, pur estetic, al artelor vizuale. Am devenit astfel tot mai curioasă și am început, timp de mai bine de 10 ani, să cercetez domeniul geometriei sacre,  art-terapiei, terapiilor alternative energetice și vibraționale…

A treia pasiune, bio-fotonica și homeopatia exogenă

Formele, culorile, cuvintele, structurile organice sustenabile, și toate resursele pe care natura și matricea noastră universală ni le pun la dispoziție, sunt beneficii terapeutice, astfel încât calitatea vieții să fie optimizată și noi să ne putem bucura de ea, exact așa cum ne dorim.

Într-un final edificator, am descoperit tărâmul bio-fotonicii și homeopatiei exogene care pun laolaltă și explică, din punct de vedere științific și aplicat dovedit, toate acestea, precum și modul în care eu, în prezent, pot pune arta – imaginea – frumosul în serviciul oamenilor și cum pot aduce acestora beneficii de optimizare a funcțiilor vitale și calității vieții.

Aceste intervenții simple și eficiente (în sensul de a acționa direct la sursă), frumoase și plăcute, pot optimiza unele aspecte importante ale vieții, pot potența sau echilibra unele planuri sau fațete cu privire la care avem unele provocări, pot avea chiar beneficii terapeutice, în unele cazuri, pur și simplu folosind forme, culori, cuvinte, structuri organice sustenabile, și toate resursele pe care natura și matricea noastră universală ni le pun la dispoziție, astfel încât calitatea vieții să fie optimizată și noi să ne putem bucura de ea, exact așa cum ne dorim.

Dar să povestim și despre tainele geometriei sacre și MerlinArt

Modul în care produsele noastre sunt create și concepute, cel mai adesea personalizat și adaptat nevoilor specifice ale fiecăruia, are la bază principii și tehnici (fundamentate științific) străvechi și care aduc laolaltă geometria sacră, cromoterapia, terapia vibrațională, homeopatia exogenă, numerologia, semiotica, bio-fotonica și art-terapia. Toate acestea puse în serviciul și la dispoziția celor care își doresc să-și (re)creeze la un alt nivel Viața, să-și scrie propria Poveste și să trăiască, în mod optim benefic, conștient acele experiențe pentru care au venit Aici și Acum atingându-și potențialul maxim și savurând totodată Călătoria dinspre infinit spre Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt….

MerlinArt.ro, ca un veritabil Merlin al acestor timpuri, a fost creat în serviciul și pentru beneficiul tău, așa cum numai un adevărat Maestru poate fi, călătorind, dincolo de spațiu și timp, în cele mai înalte sfere pentru a-ți aduce „formula magică” și „ingredientele secrete” pentru o viață optimă, conștientă și împlinită….

“It’s not what you believe, it’s what you allow!”

Abordare

Abordarea mea este una holistică și integratoare pentru că și tu și eu suntem ființe complexe unice și vii – în continuă evoluție și transformare. Avem nevoie de o perspectivă diferită, atotcuprinzătoare, conștientă și care să ne permită să devenim tot ceea ce putem fi.

Ca să pot face acest lucru, am început de la 3 principii simple:

  • Conscious Life (Viață conștientă)
  • Conscious Actions (Acțiuni conștiente)
  • Conscious Vision (Viziune conștientă)

Planul personal este strâns legat de cel profesional și de aceea, am creat pentru tine 3 direcții de acțiune corelative și integratoare, pe care le-am structurat în 3 linii de business. Le găsești pe toate pe invatasazbori.ro.

Ce nume predestinat, nu? ☺