Skip to main content
ArticoleCartea vieții conștiente

PASIUNE – WORKSHOP MANDALE #6 – IUNIE 2020

By iunie 23, 2020octombrie 6th, 2021No Comments

Updated: Nov 13, 2020

PASIUNEA este focul lăuntric din noi care dă viață, ne hrănește, ne motivează și care, totodată, ne poate și mistui sau aduce în situații noi și neprevăzute…

Este posibil ca în ultima vreme să fi devenit mult mai sensibilă la lucrurile din jurul tău care sunt de natură invizibilă. Da, într-adevăr devii mai sensibilă la gândurile altora. Când te afli într-un grup de oameni, pare să te afecteze mai mult ca niciodată. Devii mai sensibilă la dezechilibrele de pe Pământul tău. Când ai ceva ce se întâmplă în interiorul tău pe care nu-l înțelegi atât de bine, îl numești boală. Dragi prietene, nu este tipul de boală pe care l-ați experimentat în trecut! Poate că l-ai putea numi „o nouă gripă energetică”, deoarece se referă la schimbările interioare pe care le întâmpini, mai degrabă decât la un eveniment biologic normal. În interiorul tău apar schimbări și acestea vor continua o perioadă de timp.

Dar aceste schimbări pot fi făcute mai ușor. Acestea pot fi mai blânde pentru corp și minte, pe măsură ce înțelegi că vibrația ta este mai înaltă și mai intensă în Noua Energie. Energia ta este mai accentuată. Vei începe, poate, să vezi lucrurile invizibile și să auzi lucruri pe care nu le-ai auzit niciodată până acum. Acestea vor apărea la niveluri la care nu ești încă obișnuită să accesezi informațiile. Primele semne pe care le vei obține vor fi din stările invizibile. Vei începe să observi mai multă profunzime în realitatea ta umană pe măsură ce treci în noua energie.

Ajustările legate de sensibilitățile tale sporite sunt pur și simplu parte din proces. Nu fugi de ele. Nu alerga atunci când te afli într-un grup de oameni și te simți afectată de energiile lor. Stai în acea energie. Nu te teme de asta. Nu te poate răni. Primește gândurile și energiile celor care sunt încă ferm plantați în vechea energie. Stai cu ele. Simte. Vei ajunge la o înțelegere mult mai mare și mai profundă a lor, fiind în acel spațiu.

Și acesta este primul următor pas către (re)activarea simțurilor tale angelice și a percepției senzuale a lumii și întregii experiențe pe care ai ales să o trăiești. Aceasta este poarta către accesarea și manifestarea deplină a pasiunii din tine (și perceperea ei în cei din jurul tău, fără ca ei să își dea măcar seama, de cele mai multe ori)…

Pe măsură ce ieși din vechea energie și te integrezi tot mai mult în noua energie, dai drumul la multe lucruri care erau adânc înrădăcinate în tine. Ai dat drumul la atâtea dintre lucrurile care ți-au fost apropiate și dragi. Făcând acest lucru, se creează un gol. Creează conștient acest gol – vid. Când încerci să te întorci la ceea ce îți era familiar, pentru a încerca să recapeți ceea ce știai înainte, să te bazezi din nou pe vechile concepte și tipare, să iei ceea ce înveți aici în aceste ateliere,  ca un Om emergent în divinul său lăuntric și să le aplici pe vechea ta viață, nu merge. Vechiul și noul sunt ca uleiul și apa. Creează un spațiu de mare gol…

Așa cum am menționat deja, în acest proces transformator și evolutiv, devii mai sensibilă, fizic, emoțional și spiritual. Schimbarea necesită timp și răbdare. Este dificil ca aceste noi energii să se integreze deplin în timp ce te tot ții de cea veche. Într-adevăr, mulți dintre noi ne trezim în mijlocul nopții întrebându-ne despre cine suntem acum, întrebându-ne ce se întâmplă cu noi și despre de ce facem asta. Te trezești în aceste momente din mai multe motive. Unul dintre acestea este pentru că ai completat o serie de vise, ceea ce, de fapt, s-ar putea numi realități, cu scopu lde a te întoarce în acea perioadă de dinainte de a veni pe Pământ, pentru a ajuta la rezolvarea energiilor dualității. Revii uneori din aceste călătorii cu un sentiment de coșmar, uneori cu sentimente de stres mare și aceasta te trezește. Există și momente în care te trezești în mod special din aceste experiențe, pentru că știi că ai nevoie de cel puțin câteva ore de odihnă înainte de a începe o nouă îi.

Firul roșu între toate aceste evenimente și experiențe este însă PASIUNEA – scânteia inițială a creației și totodată scopul final al experienței tale în această viață. Pasiunea, privită de către spirit sau maestru tău interior, ca intensitate a trăirilor și a senzualității percepției, nu este bună sau rea, plăcută sau neplăcută… acestea sunt doar interpretări ale percepției umane. Cu toate acestea, pentru planurile subtile ale ființei noastre, fiind indiferent în ce mod experimentăm noi pasiunea, este dreptul și de datoria umanului din noi să alegem unde și în ce direcție ne infuzăm și trăim PASIUNEA și cum.

Poate că ai început tot mai mult în ultima vreme să te gândești la viața ta ca om, să te întrebi cine ești tu cu adevărat, te întrebi, poate, pe ce cale să o apuci sau încotro… Pentru cei mai mulți care au ales calea noii conștiințe și noii energii, la ora actuală, singura soluție pe care simt că o puteți găsi este să se abandoneze, să-și dea drumul în necunoscut, urmându-și doar ghidarea interioară și PASIUNEA – adevărata Dorință a Inimii lor -. Am auzit, în ultima vreme, pe atât de mulți oameni dragi spunând: „Nu știu pe ce cale să merg. Nu știu ce să fac în continuare. Nu mai știu ce este corect și ce este greșit; prin urmare, nu mai pot face nimic altceva decât să eliberez toate acestea și să-mi dau drumul în necunoscut”. Draga mea prietenă, din proprie experiență îți pot spune că, atunci când ajungi la un asemenea punct în viață, aceasta este într-adevăr alegerea potrivită. Pe măsură ce te eliberezi, pe măsură ce te abandonezi (abandonezi, de fapt, controlul și vechile tipare), cazi în mâinile iubitoare ale acelui ceva „Cine ești tu cu adevărat”, ale Duhului, ale Divinității care ești. Când te abandonezi, nu cazi într-o groapă plină cu flăcări. Nu cazi într-un abis, chiar dacă te temi de asta… de fapt, te arunci în brațele iubitoare și atotputernice ale Divinității care ești.

După aceasta, luarea deciziilor în viața ta va fi diferită. Ești obișnuită să iei decizii și alegeri în fiecare zi. În general, ai avut de ales una dintre cele trei opțiuni clasice: poți să te deplasezi la stânga, să te deplasezi la dreapta sau să nu te muți deloc. Deciziile tale obișnuite ar fi să mergi către lumină, să mergi către întuneric sau să rămâi chiar acolo unde ai fost și până acum; să mergi înainte, înapoi sau deloc etc. Așa a fost până acum, nu?! Zilele tale au fost pline de luarea unor astfel de decizii sau alegeri. Acum însă, există un mod nou care intră în viața ta. Pe măsură ce dai drumul controlului, îl vei vedea clar și te vei întreba de ce nu l-ai văzut până acum.

Și din toate acestea, care la început ți s-ar putea părea haotice și lipsite de sens, dar cumva, într-un mod inexplicabil, necesare… început cu încetul va începe să crească și să se dezvolte acea încredere și acea cunoaștere profundă și înțelegere a lucrurilor, pur si simplu, fără a mai fi nevoie de procesele gândirii, analize, evaluări… va fi conștiința a tot ceea ce este exact așa cum este, care începe cu deschiderea, activarea și rafinarea simțurilor și se împlinește în trăirea deplină și necondiționată a PASIUNII din tine!

Și când scriu despre PASIUNE nu mă gândesc la dorințele sau plăcerile limitate umane, nu mă cândesc la o scânteie care aprinde focul unei noi iubiri efemere… La ceea ce mă refer este PASIUNEA aceea pe care ai lăsat-o în urmă, atunci când ai ales să cobori în acest loc numit Pământ. Este PASIUNEA pe care ai avut-o în Împărăția Cerurilor, atunci când încă erai în primul cerc al Creației. Este PASIUNEA care te-a făcut să te desprinzi inițial din Sursa originară și care te-a propulsat prin  Zidul de Foc pentru a ajunge în Universul Creat în care de afli acum. Când ai venit pe Pământ, această pasiune a rămas în urmă. Pasiunea noastră,  PASIUNEA noastră divină a fost înlocuită cu ceva pe care îl numim EGO-ul uman. Ne-am construit viața pe acesta. Pasiunile noastre au devenit lucruri ale naturii umane. Pasiunile noastre au devenit pentru sau legate de alte persoane. Pasiunile noastre au început să se limiteze la mâncare, anumite tipuri de muncă sau de expresie creatoare pe care le-am făcut pe Pământ. În orice caz, pasiunile tale, de foarte multă vreme, s-au bazat pe condiția ta umană, nu pe dreptul tău din naștere ca ființă spirituală!

Când primești înapoi și conștient rodul adevăratei PASIUNI, îți readuci PASIUNEA divină, și atunci s-ar putea (pentru început) să simțit un astfel de gol… Aceasta se datorează faptului că, într-un fel, dai drumul și lași în urmă vechile tale pasiuni umane, pasiunile incomplete și limitate însă. Pe măsură ce primești înapoi PASIUNEA (supranumită și „fructul trandafirului”) în ființa ta, ea va aprinde o trăire, o senzație de împlinire și de viață în tine pe care nici măcar nu aș putea-o descrie acum, pentru că nu este explicabilă în cuvinte umane. Aceasta provine de la o energie cu care nu ești obișnuită încă. Aceasta va fi o experiență pe care o veți avea pe cont propriu, la momentul potrivit pentru tine, care te va umple și te va face să simți o nouă strălucire din interior și va emana din tine, fără niciun efort din partea ta. Nu va semăna cu nimic din ceea ce ai experimentat până acum. Nici nu este o experiență ce poate fi creată din mintea umană. Nu poate fi fabricată din ego. Dacă crezi că poți încerca să o controlezi la nivel uman – acest lucru nu va funcționa. Este o experiență ce vine din acea dimensiune a Întregului, de dincolo de limitările materiei sau condiției umane și este ceva nelimitat și disponibil pentru fiecare dintre noi, cei ce alegem să pășim conștient pe calea reconectării cu Sinele nostru profund și accesării Noii Conștiințe și Noii Energii.

Te invit doar să de deschizi acestui potențial simțurilor tale și să permiți primirea acestei energii și PASIUNI, în cel mai potrivit moment și mod posibil pentru tine.  Este al tău să primești. Este pasiunea ta spirituală. Este a ta și numai a ta, pregătită să o primești și să-i faci loc să se integreze în interiorul tău. Acest lucru va duce la o reînnoire, ca o renaștere, dar această reînnoire va fi într-un mod cu totul nou și special, diferit de tot ceea ce ai experimentat până acum vreodată.

Schimbarea este, poate, singura certitudine pe care o avem noi oamenii în dimensiunea noastră terestră, liniară și tridimensională. Totodată, este evident faptul că nu poți construi ceva nou pe bazele vechi ale energiei vechi și cu aceleași instrumente și tipare. Te invit, o dată în plus să intri în noua energie, să îți aduci înapoi PASIUNEA pe care o porți latent în tine, încă de la începuturile Creației și să permiți iluminarea și manifestarea celor mai înalte potențiale ale tale! Poți face asta (ca și până acum) prin intermediul Mandalelor de Lumină care reprezintă porți între concret și subtil, conștient și inconștient, potențial și manifestare, uman și Divin…

Pentru că, dacă ai ajuns până aici, înseamnă că deja ești conștientă de glasul Eu Sunt-ului din tine și schimbarea percepțiilor tale de la simțuri obișnuite la cele profunde, fine, subtile pline de senzualitate și de mugurii PASIUNII sufletului tău. Ai parcurs deja, până aici procesul trezirii și aducerii aminte a Cine și Ce ești tu cu Adevărat și pentru că simți că nu există cale de întoarcere de la integrarea Sinele tău autentic și aducerea laolaltă a tuturor părților din tine, unele dintre care ținute multă vreme departe de mintea ta conștientă, dar vii și active în subconștientul tău…

Pentru că știi și simți că există în tine ceva mai mult decât tot ceea ce ai lăsat să se manifeste până acum. Pentru că simți că a sosit, în sfârșit momentul, să FII tot ceea ce ești tu, cu adevărat. Pentru că alegi să-ți iei viața în propriile mâini și să Creezi din ea exact ceea ce îți dorești. Pentru că, în planul profund al ființei tale, știi că toate experiențele trăite până acum s-au transformat într-o înțelepciune capabilă să trezească Maestrul tău interior și pentru că ai acceptat invitația de a te conecta la Noua Conștiință și Noua Energie, parcurgând anul acesta Roata Noii Conștiințe, în armonia geometriei sacre, vibrația înaltă și rezonanța culorilor Mandalelor de Lumină…

Pentru că poți, vrei și meriți!…

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close