Skip to main content
HeartSpaceJurnal

Eu Sunt Merlin / I AM Merlin

By iunie 16, 2019octombrie 6th, 2021No Comments

Dintotdeauna am crezut în magie și în Adevărul de dincolo de lumea vizibilă și aparentă.

Mereu am continuat să cred că oamenii sunt infinit de hărăziți și înțelepți astfel încât să poată realiza orice și-ar propune, cu condiția să o facă din tot sufletul, cu pasiune și cu asumare (plus consecvență și accesarea resurselor interioare nelimitate).

De la prima răsuflare, am știut că am ales să vin pe acest Pământ și am crezut în misiunea mea, chiar dacă pentru multă vreme nu am avut, prea clar, idee despre cum și care ar fi aceasta…

De-a lungul vieți(lor) mele, am experimentat (aproape) tot ce poate fi omenește experimentat, am încercat numeroase activități și meserii, am continuat mereu să explorez și să (mă) caut, crezând de fiecare dată și în fiecare versiune a mea că „aceasta este / trebuie să fie menirea mea!!!”. Apoi, chemarea fiind mereu mai puternică decât nevoia de a sta într-un loc sau o formulă pentru a culege roadele succesului meu, am început să mă îndoiesc de aceste momente de certitudine. Am început, tot mai mult, să-mi dau seama că, de fapt, singura constantă și certitudine din existența mea sunt EU.

Atunci, am intrat în cea mai profundă și năucitoare rătăcire (labirintică) a existenței mele. Cum să fie posibil așa ceva?! eu, micul și insignifiantul om, limitat, schimbător, neștiutor și prea puțin putincios, să fiu ceea ce avem cel mai de preț și singurul punct fix al existenței mele?!?!?! Nu putea fi adevărat! Cel puțin nu așa, în versiunea aceea limitată și de suprafață…

Atunci, am început să caut în interiorul ființei și să studiez și să (mă) explorez… Și astfel, după ani și nenumărate experiențe uman – divine, am ajuns să descopăr Oceanul infinit de Frumusețe, Înțelepciune, Compasiune, Pasiune, Claritate și Magie; unic și diferit (de tot și de toate cele ce există pe acest Pământ). Acesta există în fiecare dintre noi, în stare latentă, așteptând (cu răbdare și înțelegere) să fie descoperit și explorat și eliberat iar apoi integrat total și necondiționat. Toate, în cea mai pură și deplină formă de Iubire posibilă.

Atunci doar, am început, cu timiditate, să descopăr cu adevărat Magia și Merlinul din mine. Privind prin ochii cristalini ai Dragonului și îmbrăcându-mă în straiul fin și strălucitor al Acceptării de sine și de ceilalți, cu încredere, cu înțelepciunea Maestrului Interior și folosindu-mă de bagheta magică a Permiterii.

În definitiv, totul este bine, în întreaga Creație, exact așa cum este!…

Și așa și este!

Oh-Be-Ahn!

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close