Skip to main content
ArticoleCartea vieții conștiente

CREATIVITATE – WORKSHOP MANDALE #5 – MAI 2020

By mai 26, 2020octombrie 6th, 2021No Comments

Creativity is when Consciousness smiles and so a new Universe is created. Than, you jump right into it to experience your own Creation.

– Adamus Saint-Germain

Iată-ne ajunși în cea de-a cincea lună a anului 2020, plin de neașteptate și uimitoare transformări, atât pe plan personal, cât și la nivel planetar. Un an care vine ca o veritabilă încoronare a tuturor experiențelor noastre de până acum… Și dacă mulți dintre cei din jurul nostru au suferit în ultima perioadă diferite pierderi, voi, parcurgând primele 4 module din Roata Noii Coinștiințe vă puteți bucura că ați descoperit, experimentat și integrat primele 4 cele mai importante instrumente ale Noii Energii. Sincer, și doar cu atât, dacă v-ați da frâu liber suveranității voastre, ați putea descoperi că sunteți deja Creatorul întregii voastre existențe și experiențe. Poate părea simplist dar, având la îndemână și vii în conștiința voastră: ACCEPTAREA – a tot ceea ce este, exact așa cum este. Cu bucurie și înțelegerea rostului profund al lucrurilor și legilor universului precum și a modului în care Noua Energie funcționează; IUBIREA DE SINE – care este experiența primordială și totodată finală a existenței umane, sursa vieții și izvorul infinit de energie cristalină pe care v-o dăruiți în fiecare zi pentru a vă putea bucura deplin și a savura abundența a tot ceea ce viața trăită în Aici și Acum vă poate oferi; PERMITEREA – energiilor să vă servească și a tuturor lucrurilor să se manifeste în acord cu planul vostru Divin. Permiterea voastră de a fi tot ceea ce sunteți cu adevărat, de a vă bucura deplin și în Grație de această experiență fascinantă și multidimensională, trăind viața în Abundență, Ușurință, Claritate și Bucurie. Permiterea propriei voastre Realizări, simplu și fără efort… etc; COMPASIUNEA – care reunește Acceptarea și Iubirea laolaltă cu ONORAREA ROLULUI și EXPERIENȚELOR voastre și ale celorlalți, exact așa cum sunt, știind că viața, dincolo de dualitate, nu reprezintă decât o suită întreagă și variată de experiențe ale umanului, menite să asimileze înțelepciunea sufletului și să o transforme în multiplele fațete ale existenței voastre. Având acces direct la această platformă de siguranță (care este Compasiunea) și cale sigură și ușoară de integrare a tuturor aspectelor care încă vă mai influențează viața, pentru a vă întregi ființa, astfel încât să vă puteți bucura de tot ceea ce sunteți. și folosindu-le cu înțelepciune și încredere, pas cu pas, nimic mai mult decât atât nu v-ar fi necesar pentru a trăi deja viața pe care v-o doriți cu adevărat și pentru care ați ales să veniți, de fapt, pe acest Pământ… În lumina celor de mai sus, pe care le-ați putut deja experimenta în propria voastră viață, în ultimele 5 luni… pot spune că actul de Creație și Creativitatea, decurg ca o consecință firească a trezirii și reconectării cu Divinul Creator din voi.

CREATIVITATEA* înseamnă, cu adevărat, infuzarea porpiei voastre identității, pasiunii voastre și energiei voastre creatoare, în tot ceea ce faceți. Creația reprezintă punerea voastră cu tot ceea ce sunteți, exact așa cum sunteți, în propria viață și în toate Creațiile voastre.

Totodată, înseamnă și conștiința faptului că, dacă nu ați proceda astfel, nici măcar nu ar mai avea vreun rost să faceți ceva, orice, pe lumea asta. Fără pasiune, fără curajul de a fi și a face lucrurile autentic și prin prisma propriei voastre expresii, chiar cu riscul de a fi respinse, fără a pune suflet și propria voastră amprentă asupra a tot ceea ce facți, n-ar mai avea niciun sens, cel puițin, de acum înainte.

Cunoașterea  Creației, în adevăratul ei sens și profunzime, vă poate aduce o mai bună înțelegere a instrumentelor explorate până în prezent. Dacă privim întreaga noastră existență prin prisma paradigmei, prezentate în cadrul ultimului atelier, potrivit căreia fiecare dintre noi este Creatorul propriei sale existențe… Veți putea astfel înțelege cu mult mai mare ușurință și poate vă veți putea chiar conecta, fie și doar pentru câteva clipe, la momentul originar al creării tabloului propriei voastre vieți, cu toate experiențele și detaliile sale. Întreaga noastră experiență umană, trăită de cu mult timp în urmă și până în prezent este numai și numai Creația fiecăruia dintre noi pentru sine, aleasă conștient la nivel de Sine divin, înainte de a ne întrupa prin aruncarea noastră în propria Creație. Această alegere a fost, evident, pentru a ne dărui experimentarea – simțirea – trăirea, în detaliu, a propriei noastre Creații, exact așa cum am conceput-o de la bun început. Sensul unui astfel de demers este acela de a experimenta, pe noi înșine, în densitatea materiei, în lentoarea timpului și limitarea spațiului, astfel încât focusul nostru și conștiența noastră să poate pătrunde adânc în profunzimea lucrurilor și tuturor experiențelor, pentru a le înțelege, simți, integra și apoi pentru a le transforma în înțelepciunea sufletului – spiritului – Eu Suntului nostru. Provocarea cea mai mare a acestui demers este însă transcederea vălului uitării (tuturor acestor dinamici cauzale), fără de care experiența noastră limitată, focusată, senzorială și emoțională totodată, specific umane, nu ar fi fost deplin posibile.

A sosit însă momentul să ne reamintim de adevărata noastră natură și divinitate, să ne reconectăm conștient cu Eu Sunt-ul din noi și cu Maestrul Nostru interior – deținător al înțelepciunii acumulate în urma tuturor experiențelor noastre umane – și să ne dăm voie să redevenim ființele suverane, conștiente și deplin Creatoare, libere să ilumineze orice potențial (propriu sau al celorlalți), pe care ulterior să-l și experimenteze în Grație și Bucurie.

A sosit momentul în care să renunțăm la a ne mai întreba „Ce fac eu, oare, greșit, în viața și experiența mea?!” și, în schimb, să ne asumăm responsabilitatea faptului că toate sunt simple experiențe pe care pot alege să le hrănesc și (re)creeez la infinit în continuare sau, prin, conștiința mea creatoare, pot decide să le pun capăt și să aleg ce doresc să experimentez în locul lor și cum.

Ce contează, prin urmare, în toate acestea?! Trăirea vieții voastre conștient, liber și creator ca ființe suverane și integre, dincolo de limitările și constrângerile societății în care trăim. Accesându-ne Pasiunea și fiind totodată în Permitere față de energiile (noi) care sunt aici ca să ne servească și să materializeze creațiile noastre conștiente, putem trăi viața, cu adevărat, în Grație și Fericire, pline de Iubire care radiază asupra celorlalți și a întregii lumi, iluminând totodată și potențialele celorlalți – sensul final al oricărui veritabil Maestru al Noii Conștiințe.

Te invit astfel să participi la următorul atelier din cadrul programului de un an – Roata Noii Conștiințe – în cadrul căruia vom explora conștient tema CREATIVITATE și îți vei putea Crea propria Mandală – matrice a Creativității din tine, pentru a o lăsă să iasă la lumină și, prin filtrul Conștiinței noastre, să strălucească în lume, amplificând energiile Creatoare, puternic stimulate acum pe Pământ. Pentru că, dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai simțit deja chemarea Eu Sunt-ului și sufletului tău Creator. Ai început deja procesul trezirii și aducerii aminte și pentru că simți că nu există cale de întoarcere de la reconectarea cu Sinele tău autentic și aducerea laolaltă a tuturor părților din tine, unele dintre care ținute multă vreme departe de mintea ta conștientă, dar vii și active în subconștientul tău…

Pentru că știi și simți că există în tine ceva mai mult decât tot ceea ce ai lăsat să se manifeste până acum. Pentru că simți că a sosit, în sfârșit momentul, să FII tot ceea ce ești tu, cu adevărat. Pentru că alegi să-ți iei viața în propriile mâini și să Creezi din ea exact ceea ce îți dorești. Pentru că, în planul profund al ființei tale, știi că toate experiențele trăite până acum s-au transformat într-o înțelepciune capabilă să trezească Maestrul tău interior și pentru că ai acceptat invitația de a te conecta la Noua Conștiință și Noua Energie, parcurgând anul acesta Roata Noii Conștiințe, în armonia geometriei sacre, vibrația înaltă și rezonanța culorilor Mandalelor de Lumină…

Pentru că poți, vrei și meriți!… P.S.: Pentru a intra în energia temei workshopului nostru, va trimit acest scurt film:

*Obs.: Creativitatea nu are nimic de a face cu mintea! 😉

Leave a Reply

Hit enter to search or ESC to close